En la colonia... Blog sobre política de Canarias

El CIT de Gran Canària insulta als dirigents catalans

” …se’m regiren els budells de pensar com han caigut tan baix la política dels independentistes catalans”.
No se sorprengui el lector, els informo que el CENTRE D’INICIATIVES TURÍSTIQUES (CIT) de Gran Canària que ha estat víctima de l’enginyeria genètica i ha mutat d’associació, en ésser humà, amb sentiments i emocions. Al Sr D. CIT se l’hi regiren “fins als budells”.
A pesar que aquest fet podria semblar un simple detall, la qual cosa evidencia és que:
L’autor no és col·lectiu.
L’autor menysprea als socis i se sent propietari del CIT.
A l’autor li sobra la democràcia que sol·licita.
Encara que l’anònim autor no doni la cara, és a dir, la signatura, s’amagui sota unes sigles que han de ser de la seva propietat, com es dedueix de la seva redacció, entenc que, d’aquest text i el seu contingut, és responsable tota la junta directiva formada per:
President: D. Fernando del Castillo i Benítez de Lugo. Vicepresident 1º: D. Hernando Ignacio Toledo Suárez. Vicepresident 2º: D. José Antonio Hernández Reixa. Secretari General: D. José Castro Tendilla. Tresorer: D. Juan Luis Sánchez Ojeda. Vicetesorero: D. Armando Mayor Piñero. Comptador: D. Manuel Florit Major. Vocals: Sra. Rosa María Fey Gallego, D. José Mateo Díaz,D. Juan Andrés Melián García, D. José d’Armes Díaz,D. Sever González Brito,D. Juan José Núñez Arias, D. Javier Auré Pérez, D. Carlos Martell Hernández, D. Francisco Pedregal González, D. Jorge Banchio Marrero,D. Hernando Toledo Santana.
Contingut del pamflet-proclama
Amb l’objecte d’estalviar-li al lector la lectura de semblant text que destil·la odi i rancúnia, li lliuro per a la seva valoració alguna de les seves joies literàries:
“El més difícil de comprendre és com han confiat tants catalans en semblant grup de trompellots, “pueblerinos”, mentiders i munyidores que han estat capaços de vendre fantasies d’un canvi de sistema polític utilitzant al seu antull, amb premeditació recursos públics de forma il·legal”
Com poden observar el CIT de Gran Canària, fidel als seus objectius, promociona l’illa insultant als dirigents catalans triats pels seus ciutadans i amb ampli respatller social:
trompellots, “pueblerinos”, mentiders i munyidors.
No em diguin que no és sorprenent, aquesta campanya de captació de visitants és revolucionària, crec que els vols xàters de catalans a Canàries l’estiu que s’incrementaran notablement.
Però el Sr D. CIT, “vivito i coleando”, a més, s’ha convertit en Tribunal de Justícia, socis doctes en la matèria té, així afirma:
“utilitzant al seu antull, amb premeditació recursos públics de forma il·legal”
Greus acusacions, considerant que s’investiguen en aquest moment, ha de ser que avancen la sentència.
No obstant això , com la campanya d’imatge de Gran Canària, és susceptible de millorar, el CIT afirma:
“Una altra vegada el capritx d’uns pocs sense gràcia que fogatgen a tot un poble(…)la majoria gent noble i senzilla que no es mereix aquest tipus de governants corruptes i engalipadors de semblant farsa”.
El CIT, a pesar que parla que són minoria, reconeix que és tot un poble, però deixa entreveure que els enganyen per senzills (stultus) i el que és més greu, una altra vegada dicta sentència, sense que es pronunciï l’administració de justícia.
Però és més, fa un anomenat als “catalans espanyols”(curiosa distinció de doble nacionalitat) perquè s’activin, a més de recolzar i alegrar-se del 155, dels empresonaments i de totes les intervencions realitzades a Catalunya.
És una campanya de contra promoció d’allò més completa.
És clar que és una fi del CIT opinar sobretot això. Anem que genera negoci ficar nos en la política catalana i espanyola, opinar com un partit polític més.
Sobre el contingut tendenciós d’aquest, proper a una conversa de cafè al costat de la seu de qualsevol organització ultradretana, seria baixar diverses escales en el raciocini humà, contestar.
En qualsevol cas, sembla el text d’algun empresari de la colònia habituat a pastar diners gràcies als esplèndids ajuts i subvencions dels diversos governs, al mateix temps que, amb el seu monopoli, ha obtingut múltiples beneficis de les butxaques dels canaris i canàries.
El més sorprenent de tot el que s’ha dit és que el CIT tingués subvencions de les institucions.
Les tens? En un altre lliurament la resposta.
Finalment:
És Canàries7 responsable subsidiari de què s’afirma en ell?

Recommended For You

About the Author: Chema Hernández Aguiar

Deja una respuesta

Información Básica sobre Protección de Datos:

Responsable:  José María Hernández Aguiar

Finalidad: Moderación de comentarios.

Legitimación: Consentimiento del interesado.

Destinatarios:No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal. Los datos quedarán almacenados en los servidores de Infomaniak Network, SA., situados en la Unión Europea y de acuerdo a su Política de Privacidad.

Derechos: Tienes derecho a acceder, rectificar y suprimir tus datos, derechos que puedes ejercer enviando un correo electrónico a info@enlacolonia.com

Puedes consultar la información adicional y detallada sobre protección de datos consultando nuestra Política de Privacidad.

 

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Al usar este formulario accedes al almacenamiento y gestión de tus datos por parte de esta web de acuerdo a nuestra Política de privacidad. *